Dus jij bent op zoek om naar de perfecte VR Bril?

Klik op de button om het actuele aanbod direct te zien

Gratis verzending

Voor 22:00 uur besteld? Morgen in huis.

Partnership met 2 VR Experts

Gratis VR Startergids

De VR Bril is HOT.

En met een goede reden, je zult het de laatste tijd wel gemerkt hebben. De opmars van VR of virtual reality. DIt jaar was echt het kantelpunt van deze techniek en het aantal Nederlandse VR bezitters neemt dagelijks toe. Uit onderzoek van Ipsos blijkt dat 20% van de Nederlanders inmiddels een VR ervaring gehad, en maarliefst 65% bekend is met VR producten.

De ervaring met virtual reality komt met name uit 360° video’s online, VR-games, en virtuele rondleidingen. Nederlanders zijn al behoorlijk geïnteresseerd in VR en de ervaring die het met zich meebrengt. Ze beleven televisie, films en online video’s realistischer wanneer deze in Virtual Reality zijn, een geweldige toevoeging op ons toch al zo mooie leven.

De meeste VR-brillen waar mensen de afgelopen tijd mee in contact zijn  gekomen zijn de Cardboard-, Gear VR- en de kunststofbril voor de mobiele telefoon. Daarbij worden er de laatste maanden veel high end VR-headsets voor pc of gameconsole, zoals de HTC Vive, Oculus Rift en Playstation VR verkocht, dit heeft even op zich laten wachten, de oorzaak hiervan was voornamelijk de hoge aanschafprijs.