Dus jij bent op zoek om naar de perfecte VR controller?

Klik op de button om het actuele aanbod direct te zien

Gratis verzending

Voor 22:00 uur besteld? Morgen in huis.

Partnership met 2 VR Experts

Gratis VR Startergids

De VR Controller maakt je ervaring compleet.

Veel VR fans en early adopters waren in het begin vrij enthousiast over de Oculus DK1 en DK2, maar het probleem dat ging opspelen was dat de beleving niet geheel compleet was omdat er simpelweg veel te weinig bewegingsvrijheid was. Eenvoudig  navigeren door apps, games en menus was vooral voor beginners een flinke horde. En laten we eerlijk zijn, de ultieme ervaring biedt je natuurlijk geen grenzen op bewegingsgebied.

Je wil de virtuele wereld natuurlijk wel kunnen vergelijken met de echte wereld, en misschien beslissen om niet meer terug te komen 😉

Gelukkig is de VR markt niet stil blijven zitten en zijn er weer een hoop nieuwe snufjes uitgebracht die dit probleem oplossen. Zo kun jij je ervaring tegenwoordig helemaal compleet maken met, je kunt het al raden….. VR controllers. 

Er zijn diverse controllers waarmee je via bluetooth de games op je vr bril kan bedienen. Enkele controllers zijn geschikt als IOS controller voor je iPad of iPhone en anderen voor je Android smartphone, eigenlijk is er voor iedere VR situatie wel een geschikte controller te vinden.