Echo Combat

Met het succes van Lone Echo en zijn concurrerende multiplayer-tegenhanger, Echo Arena, is het geen verrassing dat ontwikkelaar Ready at Dawn met VR verder gaat. Als je een Oculus Rift kopen een goede optie vindt dan raden we je aan om je alvast te verdiepen in dit geweldige spel.

In 2018 gaat Echo Combat door met de zero-gravity trend, deze keer met het aanbieden van een competitieve first-person shooter. Als het zoiets is als de eerste twee titels, verwacht een traktatie.

Ook geplaagd tijdens de keynote is een singleplayer-uitbreiding naar Lone Echo, waarbij het verhaal van Jack en Olivia wordt voortgezet.

Coco VR

Disney Pixar springt in de VR-arena met Coco VR, ontworpen als een manier voor fans om de wereld van Coco in te gaan en de wereld van de komende film te verkennen. De game verschijnt op Rift 15 november en Gear VR 22 november, wat samenvalt met de release van de film.

Marvel: Powers United VR

Van Marvel komt een nieuwe game met enkele van je favoriete personages uit het stripboek-universum. Stel in first person-perspectief, sla vijanden met je vuisten neer, word blij met de Rocket Raccoon en gooi een hamer met Thor zelf. Nog geen bericht over een releasedatum.

Face Your Fears: Stranger Things

Face Your Fears gaat helemaal over, nou, geconfronteerd met je angsten, en het heeft veel mensen geholpen met hun fobieën om te gaan. De geweldige tv-show van Netflix, Stranger Things, heeft

misschien een paar nieuwe fobieën opgeleverd, maar goed nieuws! De twee werken samen om een ervaring te creëren waar fans van het spel en de tv-show van zullen genieten.

Blade Runner 2049: Memory Lab

Geplaagd bij OC4 is een nieuwe Blade Runner 2049-ervaring, die al dan niet kan bouwen op de reeds uitgebrachte Blade Runner 2049: Replicant Pursuit. We zullen moeten wachten op meer details, maar de snelle plagerij en naam doet ons denken dat dit een trippy ritje naar de databanken van een replicant zal zijn.

The Unspoken: Acolytes

De Unspoken, de hit die multiplayer wizard-duels naar VR brengt, krijgt een uitbreiding voor één speler, genaamd Acolytes. Deze uitbreiding geeft de speler meer informatie over de wereld en is een geweldige manier voor beginners om te oefenen voordat ze PVP binnentreden. Deze game komt later dit jaar naar Rift.

x Gedeeld