Er zijn tal van geweldige games en ervaringen beschikbaar op Samsung Gear VR. Echter is het vinden van een geweldig spel in de Oculus-winkel soms lastig en daarom zijn we er voor je. We hebben het beste van het beste verzameld en u de details van elk exemplaar gegeven. Bekijk hier alle tips & tricks van de GEAR VR.

Dreadhalls

Als je een fan bent van horrorspellen, dan ligt Dreadhalls precies in jouw straatje. Je wordt wakker in een slecht verlichte kerker zonder wapens en niets dan een lantaarntje dat helpt om de kamer te verlichten. Je zult je weg uit de kerker moeten vinden met niets anders dan je verstand om te ontsnappen aan het monster dat op de loer ligt in de gangen.

Zeer betaalbaar

Dreadhalls is een sfeervol horrorspel waarmee je kunt springen terwijl je door elke hoek tuurt. De kerker is procedureel gegenereerd, zodat je nooit exact dezelfde indeling ziet. Het beste van alles is dat het super betaalbaar is, voor een paar euro is de game beschikbaar in de store.

Eve: Gunjack

Als het gaat om schieten in de ruimte met je VR set, dan is Eva: Gunjack echt iets voor jou. Je enige taak in dit spel is om op alles wat beweegt te schieten, wat het leuk en uitdagend maakt. Er zijn veel niveaus om je mee bezig te houden en het is ook nog is vrij eenvoudig om uren achter elkaar te spelen, het gaat niet vervelen.

Eve: Gunjack is een snel, in de ruimte schietend arcadespel dat je op de rand je concentratie houdt. Het spel is nu beschikbaar in de Oculus-store.

Blijf praten en niemand ontploft

Een van de beste dingen van VR is dat je het met vrienden kunt delen. Dat is waar Blijf praten en niemand ontploft om de hoek komt kijken. De ene persoon draagt ​​een Gear VR en die krijgt een bom. Om de bom te ontmantelen, hebben ze aanwijzingen nodig van vrienden die de handleiding hebben om bommen onschadelijk te kunnen maken.

Hilarische ervaringen voor iets meer dan 5 euro

De game zorgt voor hilarische uitdagingen. Overigens wordt de bom procedureel gegenereerd, zodat je niet elke keer dezelfde bom moet ontmantelen. Je kunt het nu in de Oculus Store kopen iets meer dan €5 euro.

Smash Hit

Smash Hit is een fantastisch leuke game die maar één echt doel heeft. Absoluut alles op je pad smashen. De game drijft je automatisch door de wereld waar je begint met een enkele bal die op de glaspanelen kan worden gegooid.

Het begint vrij eenvoudig maar je zult snel vlugger moeten bewegen en om steeds meer panelen te raken, alleen zo kun je bij het volgende level komen met meer en leukere uitdagingen.

Iedereen kan het

Dit is een spel dat gemakkelijk is om te spelen, en heel veel plezier met zich meebrengt. Het is prachtig en bevat ook een soundtrack die je gemakkelijk meesleept in de hele ervaring. Een van de beste voordelen is dat je het voor slechts €2 kunt kopen in de store.

VR-karts: sprint

Omdat je alleen in je VR Bril speelt, wil dat nog niet zeggen dat je alle spellen alleen moet spelen. VR Karts: Sprint brengt een ontzettend leuk kart racespel naar Gear VR, en laat je spelen tegen Artificial Inteligence of echte menselijke tegenstanders. Er zijn verschillende speelmogelijkheden, met verschillende tracks en power-ups die je kunt oppikken om andere racers van de weg te gooien.

Perfect om even stoom af te blazen

Het is een serieus leuke game en brengt een nieuw genre naar de VR dat veel gamers met veel plezier zullen onthouden. Of je racet tegen de Robot, of je probeert je vrienden in de problemen te brengen, Kart racegames zijn een geweldige manier om stoom af te blazen. Het is een koopje voor maar een paar euro.

CoLab

Wanneer we spreken over puzzelspellen in VR, ze gaan de laatste tijd  als warme broodjes over de toonbank. CoLab heeft een andere aanpak en levert u een game waarin u deelnemer bent in ‘s werelds eerste VR-spelshow. Je zult je een weg moeten banen door beproevingen die gepaard gaan met jongleren, het oplossen van fysieke puzzels en meer, allemaal gevolgd en verteld door de robotgastheer van de show.

Net als op de televisie

CoLab is een heel leuk puzzelspel dat je gemakkelijk binnenhaalt en je weg laat lopen wanneer je maar wilt. Met een flinke dosis humor en veel puzzels om je bezig te houden, is het een geweldige toevoeging aan de bibliotheek van elke gamer. Je kunt het voor slechts $ 4,99 in de Oculus-winkel bekijken

Wrath of Loki

Als je de hoop hebt gewaagd op een spel met verborgen voorwerpen en een interessant verhaal, dan heb je misschien geluk. Wrath of Loki combineert aspecten van verborgen objecten, met op het milieu gebaseerde puzzels die allemaal prachtig zijn geverfd. Tussen de soundtrack, het verhaal en de mechaniek is het heel gemakkelijk om jezelf in de ervaring te wanen.

Prachtig kleurenpallet

Hoewel de gameplay zelf leuk is en soms moeilijk te achterhalen, is de echte ster van de show hier de ‘omgeving’. Alles is met de hand geschilderd en de kleuren zullen je bij de ogen grijpen, terwijl de muziek je in de stemming stelt om Loki te stoppen voordat hij de wereld in gaat. Het is beschikbaar voor slechts € 2.

Minecraft Gear VR

Minecraft is een van de meest populaire spellen aller tijden, en het is ook beschikbaar op de Gear VR. Je kunt bijna alles bouwen waar je maar van kunt dromen, gevreesde vijanden in de wildernis ontmoeten en van de hele wereld genieten vanuit een geheel nieuw perspectief. Alle geweldige elementen van Minecraft, namelijk crafting, zijn er voor jou om mee te spelen en te genieten.

Minecraft Gear VR voegt een meeslepende laag toe aan een game die al de harten van veel personen heeft gestolen. Met een super betaalbaar prijskaartje, zijn er uren en uren van exploratie en crafting die wachten op je om in te duiken. Het is nu verkrijgbaar voor € 5 in de Oculus Store.

Handige & leuke Video’s

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Samsung Odyssey Headset Review

Samsung Odyssey Mixed Reality headset De Samsung Odyssey Mixed Reality headset is een van de nieuwe pareltjes in de virtual reality wereld. Bij deze virtual reality bril/headset kun je zelfs spreken van een Mixed Reality bril.De VR-bril van Samsung Deze brillen hebben...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld