Bij veel games op PlayStation VR hoef je alleen maar een DualShock 4-controller te gebruiken. Er zijn er echter een paar die worden uitgebreid met PlayStation Move-controllers of ze vereisen dat ze het spel helemaal spelen. In plaats van de ervaring weg te nemen, kunnen Move-controllers echt bijdragen aan de onderdompeling van PlayStation VR. Daarom hebben we de beste PlayStation VR-spellen verzameld die PlayStation Move-controllers gebruiken om uit te checken.

Job Simulator

Ben je voorbereid op deze Job? Dit is een spel van spectaculaire onzin, waarbij je de wereld om je heen bekijkt en ziet wat er kan worden gedaan om basistaken uit te voeren of je baan in totale chaos te storten. Bij elk aspect van Job Simulator draait alles om verkennen, en met de PlayStation Move-controllers kun je uitreiken en het verkennen met je eigen armen doen. Het is leuk om te spelen, leuk om te zien en het soort dingen waar elke PlayStation VR-gebruiker van kan genieten.

Batman Arkham VR

Batman Arkham VR was een van de lanceertitels voor PlayStation VR, en hoewel je zeker de mogelijkheid hebt om met een Dualshock 4-controller te spelen, schittert het spel echt wanneer je Verplaats-controllers gebruikt. Vanuit het spel verschijnen de Move-controllers als uw eigen handen. Dat betekent dat het gebruik van de controllers je echt het gevoel geeft dat je midden in de dingen staat en geen spel speelt met een headset aan. Wanneer u op knoppen op die controllers drukt, ziet u uw handen bewegen of specifieke items verwijderen.

Ace Bananna

Als je hoopt op een leuke, gezinsvriendelijke game waar jij of je kinderen naar toe kunnen rocken, dan is het misschien wel AceBananna. Dit is een spel dat gebaseerd is op een belachelijk uitgangspunt. Je hebt een cache van glorieuze bananen en een boog om hen te beschermen tegen de hordes duivelse apen die erop uit zijn die bananen van je te stelen. Je gaat op apen schieten door je controllers te gebruiken om schietpijlen na te bootsen, en willekeurig kom je tot de baasgevechten. Het is leuk, eenvoudig en je laat urenlang pijlen schieten.

The Brookhaven Experiment

Horror games krijgen een geheel nieuwe dimensie wanneer je ze ervaart in VR. Een van de beste horrorschrijvers voor VR heeft zijn weg naar PlayStation VR, The Brookhaven Experiment, gevonden. Nadat een gevaarlijk experiment een gat door de realiteit slaat, beginnen monsters de bevolking aan te vallen. Er zijn tegenwoordig niet veel mensen over vanwege de zombies en monsters die amok hebben gedaan. Je begint gewapend met een zaklantaarn om de beesten te zien die je dood willen

hebben en een geweer. Je zult je een weg banen door golven monsters door ze neer te schieten, of als ze te dichtbij komen, het pistool ze slaat. Hierdoor zweten je handpalmen terwijl je je wapen vervloekt om sneller te herladen.

Until Dawn: Rush of Blood

Kom naar een carnaval achtbaan als geen ander. Je rijdt door angst en schiet de verschillende monsters neer die vanuit elke mogelijke richting op je af komen. Tot Dawn: Rush of Blood is gemaakt door dezelfde mensen die je het horrorspel Until Dawn hebben gebracht. Hoewel dit spel geen Move-controllers vereist om te spelen, wordt het beslist door hen verbeterd. Omdat je zult moeten schieten op de beesten die je willen laten sterven, en ze moeten ontwijken wanneer ze op je springen. Deze game zit vol met schrikreacties, maar het is een hoop plezier voor iedereen die houdt van arcadestijlschutters.

Symphony of the Machine

De Symphony of the Machine is een slim puzzelspel dat je midden in een mysterie gooit zonder enige vorm van verhaal of achtergrondverhaal. Met behulp van een reeks lasers en spiegels moet je het mysterie van deze toren in het midden van de woestijn oplossen. Terwijl je planten tot leven brengt, zal de wereld om je heen transformeren van een rossige woestijn naar iets helders en bloeiends. Je gebruikt deze lasers om verschillende weerpatronen te activeren, die nodig zijn om de puzzels op basis van volwassen planten te voltooien. Je zult je Move-controllers moeten gebruiken om spiegels te manipuleren om de lasers die door de toren schieten correct weer te geven om een aantal puzzels op te lossen. Deze beginnen eenvoudig, maar binnenkort split je de lasers en probeer je de exacte hoek te vinden om je doelen te bereiken.

x Gedeeld