Welke games kun je als eerste gaan spelen op je VR headset?

Nadat u thuis bent gekomen met uw glanzende nieuwe VR-headset en deze correct hebt ingesteld, staat u voor een zeer serieuze vraag. Wat voor soort spellen moet je downloaden? Er zijn talloze games beschikbaar voor elke headset, maar het vinden van een game om mee aan de slag te gaan kan soms overweldigend lijken.

Eve: Gunjack

Wanneer veel mensen aan virtual reality denken, denken ze aan de toekomst. En Eve: Gunjack is zeker in de verre toekomst, gelegen op een mijnplatform. Je missie is vrij eenvoudig.

Je moet alleen je mijnplatform beschermen tegen de tientallen inkomende piraten die het willen vernietigen.

Je krijgt meteen toegang tot wapens

Je krijgt toegang tot allerlei verschillende wapens en de arcade-stijlniveaus maken het gemakkelijk om meteen naar binnen te springen en aan de slag te gaan.

Het betekent ook dat je, als je tien minuten of een uur hebt, wat speeltijd kunt krijgen. Als je eenmaal door de hoofdmissies bent gegaan, zijn er zelfs bonusniveaus … en natuurlijk ga je terug om je eigen scores te verslaan.

Brookhaven experiment

VR is bedoeld om je naar nieuwe plaatsen te brengen en je dingen op een nieuwe en meeslepende manier te laten ervaren. Dus, er zijn natuurlijk angstaanjagende horrorspellen die je in het duister tegen monsters storten, en dat is precies wat het Brookhaven-experiment doet. 

Een echte shooter

Je begint met een pistool waarmee je moet schieten op de zombies die naar je schoppen, en dingen gaan alleen maar bergafwaarts vanaf daar.

Je zult golven van vijanden moeten overleven die alleen maar gemener worden als je langer speelt, ook moet je proberen uit te zoeken wat de oorzaak is van de wereldschokkende gebeurtenis die je doormaakt, en of je het kunt stoppen of niet.

Sparc the game

Tijdens het spelen van een ontspannen spel op VR waar niemand kan zien dat je het leuk vindt als je wedstrijden toevoegt, begint het echt te verbeteren. Sparc wil de eerste echte vSport zijn, en je zult het niet alleen opnemen tegen andere live spelers, maar ondertussen krijg je ook training.

Je gooit op en neer met energie in deze VR game

Sparc plaatst jou en een andere speler tegen elkaar terwijl je ballen van energie heen en weer gooit. Je bent in staat om vijandige projectielen te blokkeren om je doelwit te beschermen, maar afhankelijk van hoe hard – en in welke hoek – ze hun energieballen gooien.

Verschillende speelmogelijkheden

Er zijn competitieve modussen, de mogelijkheid om te spelen in privé-wedstrijden en zelfs uitdagende speltypen voor één speler waarmee je jouw vaardigheden kunt verbeteren. Je maakt ook een avatar die beweegt als jij beweegt en die je op een bepaalde manier kunt aanpassen.

Thumper

Thumper is een game in een categorie die helemaal op zichzelf staat, beschreven als een ritmegevechtsspel. Je bestuurt een zilveren kever die door de ruimte raast om je aartsvijand te verslaan, net een gigantische zwevende kop in de ruimte.

Je hebt arcade achtige levels in Thumper

De game is opgesplitst in arcade-achtige levels, wat betekent dat je nooit opnieuw hoeft te beginnen en dat het na een tijdje zeker moeilijk wordt. Met een geweldige soundtrack, uitdagende spelmechanica en prachtige beelden, is er veel om van te houden.

Je acties worden gesynchroniseerd met de muziek wanneer je ze correct raakt, en het is gemakkelijk om een ​​uur te spelen en niet echt te realiseren dat je dit al een uur aan het doen bent.

Cyberpunk

In een donkere cyberpunk-toekomst ben je een hacker die gevoelige informatie uitpakt door informatiesystemen aan te vallen. Cyberpunk is een leuke, op puzzels gebaseerde game die je in de schoenen van die hacker plaatst, en het is een geweldige tijd.

Elk level heeft een andere moeilijkheidsgraad

Elk niveau heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad, uitbetaling voor succes en tijdslimiet. Zodra je een level start, moet je nodes hacken door puzzels op te lossen en door virussen zoals wormen te gebruiken om knooppunten te hacken.

Beschik over alle informatie

Je moet klein beginnen en dan je weg door het level werken om tot de kern te komen en de informatie die je hebt verkregen te gebruiken voordat de tijd om is.

Je wordt betaald en kunt dan zelf upgrades kopen waarmee je sneller kunt werken of met meer geld kunt beginnen. Het is belachelijk leuk en verslavend voor iedereen die van een goed puzzelspel houdt. Wil jij weten waarom Virtual Reality gewoon geweldig is? Lees dan hier verder

Handige & leuke Video’s

Hoe gaan we kunst maken in de VR wereld

Alle manieren om kunst te maken met VR Van alle dingen die mogelijk zijn in een virtuele omgeving, is kunst verreweg het meest overtuigend. Stel je een canvas voor dat overal om je heen bestaat, met de mogelijkheid om snel je penseelstreken of kleivormen te bewerken,...

Virtual Reality Zal Je Leven Gaan Veranderen

En het zijn niet alleen gamers die profiteren van de meeslepende mogelijkheden die het biedt. De gehele markt begint nu beetje bij beetje kennis te maken met deze zeer interessante technologie. We gaan samen kijken naar hoe wij denken dat Virtual Reality jouw leven...

Kun je lang in VR spelen en is het gevaarlijk?

VR en de gevaren ervan Te lang in VR blijven kan enkele consequenties hebben, dus het is de moeite waard om te weten hoe lang je in VR kunt blijven voordat je een pauze neemt.Hoe lang in VR is te lang? je tijd doorbrengen met VR is leuk en de moeite waard. Van het...

Virtual Reality voor de telefoon & headset, wat kun je er mee?

Er is weer heel wat VR gear bijgekomen Er zijn in de afgelopen jaren uiteraard verschrikkelijk veel soorten en maten van Virtual Reality op de markt gekomen. Maar welke is hiervan nou het best? Moet ik hierbij gewoon naar de prijs kijken, of zijn de technologische...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld