De HTC Vive en virtual reality hebben een grote sprong gemaakt, hier 3 tips!

Virtuele realiteit heeft eindelijk de sprong gemaakt van de pagina’s van science fiction naar huizen over de hele wereld, zoals de HTC Vive, Oculus Rift en andere headsets die allemaal op de markt komen. Vooral de Vive biedt een ongelooflijke, meeslepende ervaring – maar zoals je van zo’n radicaal nieuw apparaat zou verwachten, is er een leercurve.

Je moet natuurlijk wel alle ins en outs van de HTC Vive weten

Zodra je de 500 euro hebt uitgegeven die nodig is om een ​​Vive te krijgen, wil je het meeste uit je nieuwe speeltje halen, dus hier zijn enkele tips en trucs om je de Vive onder de knie te krijgen en virtuele landschappen met gemak en plezier te doorkruisen.

Je kent het wel, een vieze game omgeving

Iedereen heeft vrienden gehad die langs zijn gekomen om videogames te spelen met jouw controllers. Deze vrienden hebben waarschijnlijk later een controller opgepakt om zich walgend terug te trekken aan een laagje vet op het apparaat.

Handen zijn een geweldige overbrenger van oliën en ziektekiemen (godzijdank hebben de meeste mensen de neiging om ze minstens semi-frequent te wassen). De Vive komt vaak in contact met een ander deel van het lichaam dat viezer is dan de meeste mensen denken: het menselijke gezicht.

Je moet er voor zorgen dat de HTC Vive schoon blijft

Als u van plan bent andere mensen uw headset te laten gebruiken, is het een goed idee om het apparaat schoon te houden. Een manier om de Vive schoon te houden is om te voorkomen dat hij vies wordt in de eerste plaats.

Net een kussensloop

Een bedrijf met de naam VR Cover maakt covers voor de HTC Vive; ze zijn ontworpen om vuil en huid van de headset te houden, net zoals een kussensloop een kussen beschermt.

De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder stof en leer, en zijn machinewasbaar. Benieuwd naar alle VR Brillen van 2018? Klik dan snel verder op: https://virtual-reality-bril-kopen.nl/vr-bril/

Koop een goede koptelefoon voor de HTC VIVE

De beelden op de Vive kunnen ontzagwekkend zijn, maar zicht is slechts een onderdeel van een meeslepende VR-ervaring. Om echt weg te zinken in een virtuele wereld, is geluid cruciaal.

De Vive komt met een paar oordopjes, maar gebruikers die een groter bereik van geluid willen, zullen hun eigen hoofdtelefoon moeten hebben.

Een goede hoofdtelefoon is belangrijk

Voor gaming wordt open-back-hoofdtelefoon over het algemeen als beter beschouwd, omdat deze een betere geluidsfase bieden, waardoor gebruikers de richting en plaatsing van geluiden kunnen onderscheiden.

Dit lijkt vooral belangrijk voor virtual reality, waar het plaatsen van geluiden, of het ontbreken daarvan, de ervaring kan maken of breken. Wil je nog een HTC Vive kopen? Lees dan de review.

Handige & leuke Video’s

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld