DE HTC Vive games van dit moment

De HTC Vive, samen met de Oculus Rift en PlayStation VR, startten de VR-revolutie bij de release in 2016. Het bieden van de mogelijkheid om in games te gamen, contact te maken en interactie te hebben met de virtuele omgeving was iets waar gamers al jaren op hadden gewacht.

Zodra je een HTC Vive hebt gekocht en met succes hebt ingesteld, is de grootste beslissing om te maken wat je op SteamVR kunt spelen. In dit artikel halen we enkele van de spannendste games en ervaringen uit die beschikbaar zijn in 2018 voor de HTC Vive.

Er zijn ook enkele indrukwekkende VR-games in de maak, waarover je meer kunt lezen in onze samenvatting van de best aankomende VR-games van 2018.

1. RAW Data

Raw Data is een van de meest meeslepende en leuke games die beschikbaar zijn voor de HTC Vive, ondanks het feit dat er nog steeds een Early Access-fase is. In 2271 is het doel van het spel om Eden Corp te hacken, een bedrijf dat in wezen de wereld bezit, zoveel mogelijk gegevens stelen en overleven.

Speciaal voor de VR bril

Raw Data is speciaal ontwikkeld voor VR en maakt volledig gebruik van lichaamsbewegingen in het spel, waarbij gebruikers fysiek inkomende stoten en kogels moeten ontwijken, voordat ze fysiek een stoot of kogels moeten afschieten.

Je zult je wapens ook handmatig opnieuw moeten laden, dus het is de moeite waard om je resterende munitie in de gaten te houden.

Ga je weg en versla de robots

De verschillende omgevingen en wapens die beschikbaar zijn in de game, bieden een aantal ervaringen, waarvan elk enigszins verschilt van de vorige.

Gebruik de omgeving op interessante manieren om je een weg te vechten door golf na golf van steeds krachtigere robotvijanden die er ongelooflijk echt uitzien. Vertrouw me, als je een golf van iRobot-achtige robots naar je toe ziet komen, is het een behoorlijk intimiderende ervaring. Wil je nog een HTC Vive kopen? Lees dan snel de review.

2. L.A. Noire

L.A. Noire heeft de laatste tijd een beetje een comeback gezien; evenals de geremasterde hit van 2011 die beschikbaar komt op moderne consoles, is de titel naar de HTC Vive gekomen in de vorm van L.A. Noire – The VR Case Files, een herbouwde versie van de game die is ontworpen met VR in gedachten.

Leef je helemaal in als detective

Het spel plaatst je direct in de schoenen van Detective Cole Phelps terwijl je zeven gevallen oplost in de sombere achtergrond van 1940 in Los Angeles, en wat is het een goede game zeg!

Tot in de kleine details

L.A. Noire VR is een ongelooflijk interactieve VR-game – als je denkt dat je een object kunt bereiken en ermee kunt werken, is de kans groot dat je het kunt.

Van het draaien van de motor en sirene in je auto tot het pakken van je notaboek en het maken van notities, je doet het allemaal. Het maakt onderzoeken ook veel uitdagender – in plaats van simpelweg op een aanwijzing te klikken om het te ‘vinden’, moet je nu wel vies worden.

We moesten een lijk omrollen, zijn pak-revers optillen en een bloederig document ophalen om een ​​aanwijzing te vinden. Het is apart, maar zo, zo goed.

Niet alles is detective spelen

Het is niet allemaal een onderzoek naar misdaden – soms zul je ook in de actie moeten stappen, op zoek naar daders en terugkerend vuur in hevige vuurgevechten.

Je beweegt van cover naar cover, je hoofd ertussenuit en wachtend op het perfecte moment om de foto te nemen, je hebt echt het gevoel dat je er op dat moment bent. Er is voor elk wat wils met L.A. Noire – als je de game van 2011 leuk vond, zul je dit geweldig vinden.

3. Fallout 4VR

Het is degene waar iedereen op gewacht heeft – Fallout 4 VR. De game brengt de ongelooflijke game van 2015 naar de wereld van virtual reality. In tegenstelling tot andere games die geporteerd zijn voor VR, kun je het hele spel in virtual reality spelen, de post-apocalyptische omgeving verkennen en de ‘gevarieerde bewoners’ ontmoeten.

Het nieuwe VATS-systeem

Gunplay in Fallout 4 VR is bevredigend, vooral in combinatie met het opnieuw ontworpen VATS-systeem dat slow-mo-headshots zoveel bevredigender maakt. Je krijgt ook een beter gevoel voor schaal in VR, waardoor je een Deathclaw tegenkomt die angstaanjagender is dan op console. De mogelijkheid om Pip-Boy op je (virtuele) arm te gebruiken zal ook plezierig zijn, zelfs als de besturing wat lastig is.

Er is ook een reeks bewegingsopties beschikbaar, van de standaard teleportatiemethode tot volledige beweging met het trackpad (voor degenen wiens magen het aankunnen!), Waardoor het gemakkelijk is om de omgeving te doorkruisen en rond te bewegen in epische vuurgevechten.

Niet de meest intuïtieve game

Maar hoewel het een indrukwekkende prestatie is, is het niet perfect. Het is niet de meest intuïtieve game als het gaat om besturingselementen, en het is niet zo interactief als je zou verwachten.

Bijvoorbeeld, in het begin van het spel moet je de auto van baby Shaun verplaatsen, en in plaats van reiken om erop te slaan, klik je op het trackpad om het te ‘activeren’. Veel van het spel speelt zich af op deze manier.

Maar ondanks de tekortkomingen in interacties, het is een fantastische game met een geweldig verhaal waar je letterlijk honderden uren in kunt zinken – en van hoeveel VR-games kun je dat zeggen? Alle VR Brillen van 2018 bekijken? Kijk dan snel op: https://virtual-reality-bril-kopen.nl/vr-bril/

Handige & leuke Video’s

De HTC Vive heeft weer een goede upgrade gehad

U zult de HTC Vive ondertussen wel kennen. Volgens ons is het de beste VR-Bril van dit moment en er is ongeveer een maand geleden een upgrade uitgekomen. De HTC Vive Pro, lees snel verder om meer te weten te komen.De HTC Vive Pro is een goede upgrade op de HTC VIVE De...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld