Welke games zijn nu echt een toevoeging voor de HTC VIVE

Je kunt hier niet omheen – wanneer mensen komen om rond te hangen, willen ze je HTC Vive proberen. Natuurlijk, het kan leuk zijn om ze een tijdje op gang te krijgen en ze in de kamer te zien dwalen, maar waarom niet meedoen aan het plezier?

Er zijn een aantal opvallende Vive-titels met een lokale multiplayer; sommige zijn voor de Vive-speler en één andere speler, en sommige zijn voor grotere groepen. Laten we eens kijken naar de partygames voor de Vive die mensen over je feest laten praten, lang nadat het voorbij is.

Keep talking and Nobody Explodes

Vertrouw je jouw vrienden om kalm te blijven in het aangezicht van gevaar? Geloof je in hun vermogen om duidelijke instructies door te geven in een stressvolle situatie? Er is een manier om uw aannames te testen!

Keep Talking and Nobody Explodes plaatst een van jullie in de Vive terwijl een onbeperkt aantal mensen zich kunnen verzamelen en communiceren. Hoe? De persoon die de Vive draagt, heeft een bom voor zich, en terwijl deze doortikt, moeten de andere spelers een defusal-handleiding lezen en hun vriend instrueren.

Ontmantel de bom

De ontmantel handleiding is direct online beschikbaar, dus elk lid van het team kan het zelf lezen om te helpen. Als je een vrij groot aantal mensen hebt, probeer dan de teams op te splitsen en te zien met welke je de beste tijd kunt krijgen om de bom te ontmantelen. Dit is een geweldige game die je vriendschappen test; hecht of word in stukken geblazen!

Blue Effect VR

Van de illustratie tot de soundtrack, Blue Effect VR is een game met een serieuze stijl. Je bent gestrand op Planet Exo-277 en de moorddadige, robotachtige inboorlingen willen dat je pijn voelt. Je kunt alleen spelen in de Vive, tegen vijanden van golven in, maar de echte traktatie is wanneer een vriend de pc-besturing van een van de monsters neemt.

Verschillende speelmodussen

Er zijn een paar spelmodi om uit te kiezen met meer onderweg, maar op zijn prijs is het al een solide toevoeging aan je bibliotheek. Als de combinatie van wapens, horror en natuurlijk multiplayer klinkt als een knaller, probeer dan Blue Effect VR. Wil je nog een HTC Vive kopen? Lees dan snel de review.

Mass Exodus

Een griezelige android-fabriek die lijkt op een rokerige smeltinstallatie heeft een probleem: een van hun producten is in opstand gekomen tegen het systeem en probeert nu te ontsnappen.

Eén speler trekt de Vive aan en wordt een torenhoge robot aan de kant van de fabriekseigenaar, terwijl de speler op pc de controle over de rebelse Android neemt – het is seeker vs hider.

Gebruik de Power-Ups

De enorme zoeker heeft een aantal power-ups om te helpen bij het zoeken; de bedrieglijke android moet worden gevonden voordat vier schakelaars worden omgedraaid en de deur naar veiligheid wordt geopend.

Als een-op-een-spel niet helemaal jouw plek is, kunnen drie andere spelers op afzonderlijke pc’s meedoen en de rol van andere rebelse androïden aannemen. Als een game die dezelfde oude spanning als speeltuin verstopping biedt, op je shortlist staat, geef Mass Exodus dan zeker eens een kans.

Hide and Spook: The Haunted Alchemist

Waarschijnlijk het meest unieke spel in onze verzameling, Hide and Spook, is een ruimte-vive-game voor drie spelers. Er zijn geen extra gamepads nodig – alles wat je nodig hebt, is het Vive-display en de twee Vive motion controllers.

Verjaag de geesten

Eén speler zet de Vive aan en neemt de rol van de alchemist aan, terwijl twee andere spelers elk een bewegingscontroller pakken en spoken worden. Het is aan de geesten om door de kamer te rennen en kaarsen proberen te doven, terwijl de alchemist de geesten moet verdrijven door ze lang genoeg te bekijken.

De geesten kunnen alleen vertellen waar de kaarsen zich voelen – de regelaars geven haptische feedback – en het laboratorium van de alchemist schalen naar hoe groot je speelruimte ook is in het echte leven. Voor oneindige herspeelbaarheid verandert het lab elke keer dat je speelt. Wil je alle VR Brillen van 2018 zien? Lees dan hier verder https://virtual-reality-bril-kopen.nl/vr-bril/

Handige & leuke Video’s

De HTC Vive heeft weer een goede upgrade gehad

U zult de HTC Vive ondertussen wel kennen. Volgens ons is het de beste VR-Bril van dit moment en er is ongeveer een maand geleden een upgrade uitgekomen. De HTC Vive Pro, lees snel verder om meer te weten te komen.De HTC Vive Pro is een goede upgrade op de HTC VIVE De...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld