U hebt de keuze gemaakt. Je hebt een van de beste VR Brillen gekocht. Vandaag zullen we naar de top 4 beste HTC Vive-games kijken die we in 2018 zullen spelen!

De Rolls Royce op de VR markt

Gefeliciteerd met het oppakken van wat in 2018 wordt beschouwd als de Rolls Royce van virtual reality. Deze hypergekalibreerde VR-krachtpatser heeft een aantal van de beste specificaties op de markt. Heb je nog vervangbare schuimkussens nodig voor je VIVE? Kijk dan hier.

Als je de HTC Vive Pro nog niet hebt gekocht, wil je misschien meteen naar de HTC-website gaan en kijken wat dit gloednieuwe schitterende beest van een VR Bril kan presteren met de moderne technologie van vandaag. De HTC is de primaire VR Bril voor een groot aantal startups in de entertainmentindustrie en wordt meestal gezien als je je weg baant naar elk soort “nieuwe tech” -evenement.

Op de lijst van vandaag stappen we echter helemaal af van de serieuze kant van VR. Vandaag gaat het allemaal om de leuke delen van de industrie. en alle geweldige games die je kunt oppikken met het beste van VR headsets. Met onze introductie uit de weg, is het tijd om door te gaan met de show. Ben je nog aan het nadenken of je een HTC Vive gaat kopen? Lees dan snel onze review.

Beat Saber

Beat Saber is een van die games die moet worden vermeld voor deze lijst met beste HTC Vive-games die zelfs als enigszins serieus worden beschouwd. Over de hele wereld slaan duizenden fans hun weg naar de hoogste scores, en ondanks het feit dat het universum van Star Wars net een nieuwe trilogie bevatte, lijkt het alsof de rage voor Jedis en beats net begonnen is.

De game is echt het antwoord op de vraag die iedere jonge Star Wars-fan sinds de late jaren 70 (op een bepaald moment in hun leven) zich afvroeg: ik vraag me af hoe een lichtzwaard zou aanvoelen?

Welnu, nu mag je er één hanteren en door de meeslepende realiteit van VR voelen hoe het zou zijn als Luke Skywalker een ambitieuze ondernemer in de entertainmentindustrie was. In het spel is je primaire doel om zwevende kubussen in stukken te slaan terwijl je geniet van de glorieuze muziek die daarbij hoort.

Elite Dangerous

Elite Dangerous is een van die enorme multiplayer HTC Vive-spellen met epische proporties en verdient een plaats op onze lijst. Gebouwd door het team op Frontier (VK), deze actie boordevol spel steeg naar roem bijna onmiddellijk. Als er fans van Star Wars zijn die lezen en de cockpit van een galactisch ruimtevechterschip willen bemannen, dan is dit zeker de speeltuin om die fantasieën uit te leven.

Ga de lucht in en ervaar het universum in een spel dat zo zorgvuldig is gemaakt dat zelfs de proporties van de planeten, manen, asteroïde velden en zwarte gaten waar zijn. Begin je eigen avontuur met beperkte middelen en geen titel en vecht je een weg naar de top, terwijl je de wereldgeschiedenis vormgeeft bij elke stap die je zet.

Gorn

Gorn is een gladiator-achtige first-person hack-and-slash-game waarin je de gladiatordroom kunt beleven en grote instrumenten van vernietiging kunt rondzwaaien in een enorme arena terwijl je vijanden afweert waarmee Dwayne Johnson eruit zou zien als een padvinder.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om de gladiatordroom met Russel Crowe te leven? Hoe zou het zijn om gigantische wapens te hanteren en zich teen-tot-teen te gedragen met een legioen aan woedende gladiatoren? Nou, als je oprecht nieuwsgierig bent en je jezelf geen pijn wilt doen – tijd om Gorn te ontslaan.

Gorn slaagt erin om het enige spel op de lijst te zijn dat de meest oncontroleerbare lach heeft voortgebracht, en tegelijkertijd is het de meest gewelddadige met een factor 10. Dat feit alleen al is een bewijs van hoe meedogenloos en onberispelijk dit spel is

Raw Data

Heb je ooit een Oostenrijks accent willen hebben, een latexachtige militaire outfit willen aantrekken, een massief vuurwapen op je schouder laten rusten en je eigen Schwarzenegger-achtige actieheld worden?

Welnu, met Raw Data heb je de kans om die adrenaline-geladen maniak te worden en terug te vechten tegen een kwaadaardige organisatie die bekend staat als de Eden Corporation die op dit moment de hele wereld beheert binnen zijn ellendige greep.

De game is zwaar en wordt ook zo gespeeld. Sterker nog, een van onze geweldige schrijvers hier op de redactie – Anja heeft een “30 dagen Raw Data Fitness Challenge” doorgemaakt en kan getuigen dat deze game je helpt om zweet op te bouwen zoals elke echte actieheld dat zou doen!

Handige & leuke Video’s

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld