Hoe lang in VR is te lang?

je tijd doorbrengen met VR is leuk en de moeite waard. Van het bevechten van ruimtepiraten in een sterrenstelsel ver, ver weg tot binge-watching Netflix, je moet weten hoe lang je in één keer kunt spelen. Te lang in VR blijven kan enkele consequenties hebben, dus het is de moeite waard om te weten hoe lang je in VR kunt blijven voordat je een pauze neemt. Die beslissing wordt meestal voor u gemaakt wanneer u apparaten zoals de Gear VR, Google Daydream of Oculus Go gebruikt, omdat u wordt beperkt door de levensduur van de batterij. Maar voor andere consoles zoals de PlayStation VR is het al te gemakkelijk om te verdwalen in het moment.

Wees voorbereid op je virtuele ervaring

Voordat u uw favoriete game op uw Oculus Go gaat laden, moet u ervoor zorgen dat u klaar bent om wat tijd door te brengen in VR. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat je een goede lading hebt, dat je je comfortabel voelt en dat je je favoriete hoofdtelefoon hebt.

Op dezelfde manier wilt u ook controleren of de intensiteitsclassificatie van de app die u wilt spelen binnen uw comfortdrempel ligt. Bepaalde games kunnen bewegingsziekte en dergelijke veroorzaken, dus voorbereid zijn voordat je gaat spelen is een solide gok. Terwijl je het gewoon zou kunnen openen, wil niemand die vent zijn.

Neem een pauze

Een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat u uw ogen niet vermoeit of een beenkramp krijgt, is door regelmatig een pauze in te lassen. Een solide gok is om een uur lang te spelen en dan een kwartier rust te nemen om te bewegen. Hierdoor kun je ook hydrateren, omdat het gebruik van je VR-headset gemakkelijk zweet kan werken. Realistisch gezien, na een uur rechtdoorzee van Apex Construct, zult u absoluut wat water moeten drinken als u niet wilt omvallen.

Houd bij hoeveel fysiek werk je doet

Verschillende apps vereisen verschillende hoeveelheden activiteit. Net zoals niet iedereen ziek wordt tijdens een app met een hoge intensiteit, kan niet iedereen uren achtereen spelen zonder een pauze te nemen. Luister naar wat je lichaam je vertelt. Als je ogen moe worden of als je een zweterige puinhoop wordt, is het tijd om een stapje weg te gaan van VR en terug te keren naar de fysieke wereld.

Raak niet verdwaald in het plezier

Er zijn al meldingen dat mensen 48 uur achter elkaar spelen, dus hoewel het mogelijk is om een serieus langere tijd in VR te blijven zitten, is het waarschijnlijk geen goed idee. Ken uw persoonlijke limieten. Zorg ervoor dat je pauzes neemt voor eten, water en andere benodigdheden. Het belangrijkste is natuurlijk om gewoon door te gaan en plezier te hebben.

Hoe lang speel je VR meestal

Heb je een persoonlijke limiet voor jezelf ingesteld? Vertel ons in de commentaarsectie hieronder hoe lang je meestal VR speelt en hoe je de repercussies van te lang spelen tegen gaat!

x Gedeeld