Stijgende groei van de VR-games

De bibliotheek met games van PS4VR groeit elke week, en het blijft enkele top games aantrekken. Een ding over virtual reality, vooral vanwege de fysieke aard van de headset, is dat het een beetje een eenzame ervaring kan zijn.

Als je wilt dat je game-ervaring gepaard gaat met het ontmoeten van een paar nieuwe vrienden of het uitdunnen tegen menselijke intelligentie, hebben we de beste multiplayer-spellen voor PlayStation VR voor je neergezet.

Sparc

Als het gaat om competitieve games in VR, dan kun je wel stellen dat dit er veel zijn. Sparc wil dat echter veranderen door de eerste competitieve Vsport op PlayStation VR te leveren. Je speelt in korte rondes tegen een andere speler en gooit ballen om te proberen goals te scoren. Het is snel en je zult jezelf in een mum van tijd in het zweet werken.

Hoe werkt Sparc dan precies?

Je moet ballen gooien naar het doel om te scoren, tegenstandersballen ontwijken en ze afbuigen met behulp van schilden ook kun je met dit schild ballen afweren. Er zijn drie verschillende gebieden, evenals verschillende spelsoorten, waardoor dit een geweldige manier is om actief te worden in VR.

Star Trek Bridge Crew

Het is tijd om vreemde nieuwe werelden te verkennen en te gaan waar niemand is geweest, natuurlijk met je vrienden.

Samenwerken

Jij en je bemanning zullen piloot zijn van de USS Aegis. Je krijgt het bevel over het schip. Je zult met je vrienden moeten samenwerken om te slagen en elke uitdaging is op verschillende manieren een bepaald onderdeel van succes.

Werewolves Within

Werewolves Within is waarschijnlijk het beste multiplayer-spel voor iedereen die graag liegt. Kom op, je weet dat je het af en toe wel is doet – waarom probeer je jouw leugens niet uit in een arena zonder negatieve gevolgen, in plaats van liegen buiten de VR-wereld.

Net als vroeger

Het uitgangspunt is gebaseerd op een oud partyspel genaamd Mafia, waarbij een groep mensen aan tafel ging zitten en rollen toegewezen kreeg. In het geval van Werewolves Within is een van jullie een weerwolf in een stad van vreedzame dorpsbewoners.

Bewijs je onschuld

Niet alleen moet de weerwolf zichzelf uit een executie liegen, de rest van de stedelingen moet ook zijn eigen nek sparen door de anderen te overtuigen dat zij niet de schuldige zijn.

De verdeling van het spel

Het is een spel gebaseerd op verstand en een zilveren tong, en het is oh zo leuk. Niet alleen dat, het is ook prachtig geïllustreerd.

Ten minste zes spelers zijn verplicht om een ronde te spelen, en er zijn 11 verschillende rollen die moeten worden toegewezen, elk met hun eigen personage. Dus wanneer je ervan houdt om je vrienden voor de gek te houden, probeer dan Werewolves Within.

Keep Talking and Nobody Explodes

Hoewel PlayStation VR een aantal geweldige spellen levert voor het spelen in multiplayer, zijn er soms momenten dat je vrienden hebt in huis, en maar slechts één headset om mee te spelen. Als dit het geval is, en je wilt laten zien wat VR met een game kan doen, dan is Keep Talking and Nobody Explodes een uitstekende keuze.

Leuk met vrienden

Eén persoon bevindt zich in VR en probeert een bom onschadelijk te maken, terwijl de spelers in de echte wereld moeten uitleggen hoe ze de bom onschadelijk kunnen maken met behulp van handleidingen die zijn gevonden via een bijbehorende app.

Verschillende soorten bommen

Er zijn een paar verschillende bommen waarmee je zou kunnen spelen, wat betekent dat deze game serieuze teamwork vereist. Vandaar de titel.

Je moet als een team werken als je de bom onschadelijk wilt maken zonder jezelf op te blazen. Met verschillende bommen en geen idee welke je gaat krijgen is deze VR Bril game geweldig voor een groep.

 

Handige & leuke Video’s

De allerbeste Playstation VR Shooters

Shooters zijn een steunpilaar en favoriet bij veel gamers en de speelstijl wordt alleen maar verhoogd in PlayStation VR dankzij bewegingsregistratie en intense onderdompeling. De lijst met shooters voor PS4VR wordt steeds groter, maar hier zijn degenen die je volgens...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld