Grote ontwikkeling in de VR-wereld

Voorheen was het nog niet mogelijk om VR te kopen, door de vele technologische ontwikkelingen in de wereld is deze nieuwe manier van gamen tot stand gekomen. Bij VR horen dan natuurlijk ook games. Hier spelen de VR-ontwikkelaars natuurlijk op in, ze komen met veel nieuwe en leuke games.

Veel mensen weten niet welke games er goed zijn, daarom hebben wij een aantal games op een rijtje gezet om de keuze wat makkelijker te maken. Bekijk hier alle VR brillen van 2018.

Echo Combat

Met het succes van Lone Echo en zijn concurrerende multiplayer-tegenhanger, Echo Arena, is het geen verrassing dat ontwikkelaar Ready at Dawn met VR verder gaat. als je een Oculus Rift wilt kopen dan raden we je aan om je alvast te verdiepen in dit geweldige spel.

De zero-gravity trend 

In 2018 gaat Echo Combat door met de zero-gravity trend, deze keer met het aanbieden van een competitieve first-person shooter. Als het zoiets is als de eerste twee titels, dan verwachten we weer een topgame. Ook is duidelijk geworden tijdens de keynote dat er een singleplayer-uitbreiding naar Lone Echo uitkomt, waarbij het verhaal van Jack en Olivia wordt voortgezet.

Coco VR

Disney Pixar springt in de VR-arena met Coco VR, ontworpen als een manier voor fans om de wereld van Coco in te gaan en de wereld van de komende film te verkennen.

Release datum

De game verschijnt op de Rift 15 november en op de Gear VR 22 november, wat samenvalt met de release van de film.

Marvel: Powers United VR

Van Marvel komt een nieuwe game met enkele van je favoriete personages uit het stripboek-universum. ga in first person mode, en sla vijanden met je vuisten neer, word gelukkig vande Rocket Raccoon en gooi een hamer met Thor zelf. Helaas is er nog geen releasedatum bekend.

Face Your Fears: Stranger Things

De titel zegt het eigenlijk al, Face Your Fears gaat over angst, je wordt geconfronteerd met je angsten, en het heeft veel mensen geholpen om met hun fobieën om te gaan.

De serie van Netflix

De geweldige tv-show van Netflix, Stranger Things, heeft misschien een paar nieuwe fobieën opgeleverd, maar goed nieuws! De twee bedrijven werken samen om een ervaring te creëren waar fans van het spel en de tv-show van zullen genieten.

Blade Runner 2049: Memory Lab

Aangekondigd bij OC4 is een nieuwe Blade Runner 2049-ervaring, die niet kan bouwen op de reeds uitgebrachte Blade Runner 2049: Replicant Pursuit.

Nog even wachten

We zullen moeten wachten op meer details, maar de snelle plagerij en naam doet ons denken dat dit een ritje naar de databanken van een oudere versie zal zijn.

The Unspoken: Acolytes

The Unspoken, de hit die multiplayer wizard-duels naar VR brengt, krijgt een uitbreiding voor één speler, genaamd Acolytes.

Wat is deze uitbreiding dan precies?

Deze uitbreiding geeft de speler meer informatie over de wereld en is een geweldige manier voor beginners om te oefenen voordat ze PVP binnentreden. Deze game komt later dit jaar naar de Rift.

Handige & leuke Video’s

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld