De Oculus rift heeft een moeilijke start gehad, welke games zijn nu echt hot?

De Oculus Rift had het moeilijk om uit de poort te komen. Vertraagde zendingen en een spaarzame bibliotheek met spellen maakten de eerste zes maanden op de markt rotsachtig, om het zachtjes uit te drukken. Een Oculus Rift hebben veel mensen aangeschaft, maar welke games zijn dan dik?

De Oculus touch controllers waren een goede toevoeging

Eind 2016 arriveerden de vertraagde Oculus Touch-controllers, waarmee de indruk werd gewekt van de meeste games door spelers met elke hand de volledige controle over de beweging te geven.

Oculus kenmerkt zich door keer op keer uit te blinken

Nu, ver in zijn tweede levensjaar, blijft de Oculus Rift indruk maken met een gestage stroom van solide ervaringen. Van first-person shooters tot angstaanjagende psychologische horrorspellen tot eigenzinnige puzzelspelers tot co-op-games, het platform heeft voor elk wat wils.

We hebben de bibliotheek doorzocht om de beste Oculus Rift-games te compileren die vandaag beschikbaar zijn op de VR-headset. Als je een andere VR bril zoekt kun je misschien de HTC Vive kopen.

Lone Echo is een van de beste Oculus Rift games

Talloze VR-ervaringen hebben geprobeerd het gevoel van zweven in de ruimte te vangen, maar de Oculus exclusieve titel Lone Echo is de enige die het op een manier doet die accuraat is.

De controllers maken de ervaring vele malen rijker

In werkelijkheid hebben de meeste van je acties betrekking op eenvoudige onderhoudsoplossingen voor een ruimtestation, maar via de uitstekende Oculus Touch-controllers hebben al je bewegingen een onderdompeling die maar weinig VR-games tot nu toe hebben kunnen repliceren.

Met een sterk sci-fi verhaal en een prachtig gerealiseerde ruimtelijke instelling, zijn de uren speelplezier van Lone Echo de beste manier om de ruimte vanuit je woonkamer te bezoeken.

Wilsons Heart, voor de horror ervaring

Wilsons Heart is ook een super spel voor de Oculus Rift
Een van de ambitieuzere Oculus Rift-games tot nu toe, Wilson’s Heart biedt psychologische horror door de meeslepende ervaring van VR.

Go back to 1940

De game speelt zich af in de jaren 1940 en volgt de ziekenhuispatiënt Robert Wilson, die wakker wordt om zich te realiseren dat zijn hart is vervangen door een verwarrend apparaat. Je speelt als Wilson, maar je bent niet de enige met verontrustende narigheden.

Ga je weg in de nauwe gangen

Terwijl je je een weg naar beneden banen door spookachtige, nauwe gangen, kom je een excentrieke groep personages tegen die allemaal willen weten hoe en waarom ze zijn gepord en gepord door de lafhartige ziekenhuismedewerkers.

Vol van jump scares en griezelige realisaties, Wilson’s Heart maakt veel gebruik van de Touch-controllers om je in de diepte van zijn geestverruimende gruwelen te krijgen. Ben je op zoek naar de allerbeste VR Brillen van 2018? Lees dan op: https://virtual-reality-bril-kopen.nl/vr-bril/

Handige & leuke Video’s

VR Brillen en Youtube, is het al gemakkelijk?

360-graden camera naar video Wanneer je fan bent van YouTube video's is dit echt iets voor jou, 360-graden beelden omgezet naar een video. Wil je een VR bril kopen en Youtube kijken? Lees dan snel verder.360 graden video’s van YouTube naar uw VR bril Wanneer je niet...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld