De allerbeste Role Playing games voor de Oculus Rift

Role-playing games brengen je in de schoenen van een bepaald personage en nemen je mee op een opwindende reis. Die ervaring wordt versterkt wanneer je je gezicht hebt in een Oculus Rift – de echte wereld is gewist en je kunt je concentreren op het verhaal dat zich voor je afspeelt.

Wil je de knoop doorhakken? Dit zijn de beste RPG’s voor de Oculus Rift, dus als je de Oculus Rift kopen een goed idee vindt en je wil de beste games voor je VR Bril vinden lees dan snel verder

Chronos

In vergelijking met Zelda verdient Chronos het recht om op een eigen plank te staan. Deze exclusieve titel voor Oculus Rift plaatst je in de schoenen van een jonge held die zijn thuisland probeert te redden van demonen. Het artwork is fantasierijk en de puzzels houden je scherp.

Begin met reizen door de dimensies

Reis tussen dimensies terwijl je vecht voor je leven – gevechten worden bijgehouden en je wordt hiervoor beloond. Als je sterft, zie je jouw held zichtbaar ouder worden en veranderen je statistieken; de manier waarop je aan het begin van het verhaal speelde, zal niet hetzelfde zijn als aan het einde van het verhaal.

Heroes of the Seven Seas

Ben je dol op een goede marine-RPG? Met Heroes of the Seven Seas kun je je eigen schip besturen in de 16e eeuw – aanleggen in een haven om te ruilen en te roddelen met de lokale bevolking, naar exotische eilanden varen om schatten te zoeken en vechten, vechten en vechten.

Maak jouw schip het krachtigst

Upgrade je schip om vervelende landrotten te bestrijden en misschien een zeemonster of twee, en vergeet je vertrouwde flintlock-pistolen niet.

Stemacteren is geweldig (wie houdt er niet van om te praten als een piraat), en aan het roer staan ​​van een piratenschip in VR mag niet worden gemist wanneer de prijs slechts ongeveer € 6,- is.

5089

Als je een extreem diepgaande RPG wilt en je het niet erg vindt om een ​​low-fi grafische kaart te gebruiken, 5089: de Action RPG voor jou.

Het mysterie van de Overlord

De Overlord van planeet Xax is in 1000 jaar niet meer gezien of gehoord en je bent hier om uit te vinden waarom. De planeet wordt steeds opnieuw  gegenereerd, dus je zult nooit opraken van plekken om te verkennen, en de speurtochten blijven maar komen.

Alles is mogelijk

Demonteer en maak je eigen wapens opnieuw, vlieg rond in een schip, of ga naar de stealth-modus om mensen te bespioneren – wat je doet is echt aan jou, en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Daydream Blue

Daydream Blue neemt je mee naar een magische vallei waar je kunt kamperen, genietend van de natuur naast je huisdierenrobot.

Geweldige minispellen

Wandel door de vallei, ontdek de geheimen die het bevat en speel door speurtochten en leuke minispellen. Je ontmoet pratende dieren die in de vallei wonen en je kunt zelfs online met je vrienden spelen met Gear VR.

Op dit moment biedt Daydream Blue een stevige basis wat verwacht wordt van een RPG – we zijn erg verheugd om te zien hoe het uiteindelijke product eruit ziet. Bekijk hier alles VR Brillen. https://virtual-reality-bril-kopen.nl/vr-bril/

Handige & leuke Video’s

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld