Playstation4 VR games die je met je controller kunt spelen

Bij veel games op de PlayStation VR hoef je alleen maar een DualShock 4-controller te gebruiken. Er zijn er echter een paar die worden uitgebreid met PlayStation Move-controllers of ze vereisen dat het spel met beide controllers moet worden gespeeld.

In plaats van de ervaring weg te nemen, kunnen Move-controllers echt bijdragen aan de onderdompeling van PlayStation VR. Daarom hebben we de beste PlayStation VR-spellen verzameld waarbij je gebruik moet maken van de Playstation Move controllers.

Job Simulator

Ben je voorbereid op deze Job? Dit is een spel van spectaculaire actie, waarbij je de wereld om je heen bekijkt en ziet wat er kan worden gedaan om normale taken in het leven uit te voeren. Tevens bestaat er ook de mogelijkheid om je baan naar de gruzelementen te helpen zoals in het echte leven.

Verkennen zoveel als je kan

Bij elk aspect van Job Simulator draait alles om verkennen, en met de PlayStation Move-controllers kun het verkennen met je eigen armen doen. Het is leuk om te spelen, leuk om te zien en het soort dingen waar elke PlayStation VR-gebruiker van kan genieten.

Batman Arkham VR

Batman Arkham VR was een van de lanceertitels met grote verwachting van de mensen, en hoewel je zeker de mogelijkheid hebt om met een Dualshock 4-controller te spelen, schittert het spel echt wanneer je motion-controllers gebruikt. In het spel zijn de Move-controllers als jouw eigen handen.

Net echt

Dat betekent dat het gebruik van de controllers je echt het gevoel geeft dat je midden in het spel staat en geen spel speelt met een headset op. Wanneer u op knoppen op de motion-controllers drukt, ziet u uw handen bewegen of specifieke items die aan het verdwijnen zijn.

Ace Banana

Als je hoopt op een leuke, gezinsvriendelijke game waar jij of je kinderen naar toe kunnen rocken, dan is het misschien wel Ace Banana. Een banaan en duivelse apen in jouw virtual reality bril? Jazeker het is allemaal mogelijk.

Hoe ziet dit eruit dan?

Dit is een spel dat gebaseerd is op een belachelijk uitgangspunt. Je hebt de keuze uit glorieuze bananen en een boog om hen te beschermen tegen de hordes duivelse apen die erop uit zijn die bananen van je te stelen.

Je gaat op apen schieten door je controllers te gebruiken om schietpijlen na te bootsen, ook zijn er door de game heen wat uitdagende gevechten tegen de ‘bazen’. Het is leuk, eenvoudig en het laat je urenlang pijlen schieten. Kijk vooral op de volgende pagina als je een virtual reality bril kopen een interessante optie vindt.

The Brookhaven Experiment

Horror games krijgen een geheel nieuwe dimensie wanneer je ze ervaart in VR. Een van de beste horrorschrijvers voor VR heeft zijn weg naar PlayStation VR, met The Brookhaven Experiment gevonden.

Nadat een gevaarlijk experiment een gat door de realiteit slaat, beginnen monsters de bevolking aan te vallen.

Een aparte ervaring

In de game zijn er niet veel mensen over vanwege de zombies en monsters die gek zijn geworden. Je begint gewapend met een zaklantaarn om de beesten te zien die je dood willen hebben, daarbij krijg je ook een geweer. Je zult je een weg banen door golven monsters door ze neer te schieten, of als ze te dichtbij komen, kun je slaan met je pistool. Hierdoor zweten je handpalmen terwijl je je wapen vervloekt om sneller te herladen.

Until Dawn: Rush of Blood

Kom naar een carnaval achtbaan als geen ander. Je rijdt door angst en schiet de verschillende monsters neer die vanuit elke mogelijke richting op je af komen. Tot Dawn: Rush of Blood is gemaakt door dezelfde mensen die je het horrorspel Until Dawn hebben gebracht.

Move controllers niet vereist

Hoewel dit spel geen Move-controllers vereist om te spelen, wordt het beslist door hen verbeterd. Omdat je zult moeten schieten op de beesten die je willen laten sterven, ook moet je ze ontwijken wanneer de zombies op je proberen te springen. Deze game zit vol met schrikreacties, maar het is een hoop plezier voor iedereen die houdt van arcadestijlgames.

Symphony of The Machine

De Symphony of the Machine is een slim puzzelspel dat je midden in een mysterie gooit zonder enige vorm van verhaal of achtergrondverhaal. Met behulp van een reeks lasers en spiegels moet je het mysterie van deze toren in het midden van de woestijn oplossen.

Terwijl je planten tot leven brengt, zal de wereld om je heen transformeren van een rossige woestijn naar iets helders en bloeiends. Je gebruikt deze lasers om verschillende weerpatronen te activeren, die nodig zijn om de puzzels op basis van planten te voltooien.

Puzzel modus

Je zult je Move-controllers moeten gebruiken om spiegels te manipuleren om de lasers die door de toren schieten correct weer te geven om een aantal puzzels op te lossen. Deze beginnen eenvoudig, maar wat later in het spel split je de lasers en probeer je de exacte hoek te vinden om je doelen te bereiken.

Handige & leuke Video’s

De allerbeste Playstation VR Shooters

Shooters zijn een steunpilaar en favoriet bij veel gamers en de speelstijl wordt alleen maar verhoogd in PlayStation VR dankzij bewegingsregistratie en intense onderdompeling. De lijst met shooters voor PS4VR wordt steeds groter, maar hier zijn degenen die je volgens...

De allerbeste Playstation VR Shooters

Shooters zijn een steunpilaar en favoriet bij veel gamers en de speelstijl wordt alleen maar verhoogd in PlayStation VR dankzij bewegingsregistratie en intense onderdompeling. De lijst met shooters voor PS4VR wordt steeds groter, maar hier zijn degenen die je volgens...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld