De Samsung Gear VR is een interessante optie voor mensen die virtual reality willen verkennen. De virtual reality bril heeft een relatief lage prijs en werkt met enkele van ‘s werelds populairste telefoons. Naarmate je gebruik toeneemt, wil je investeren in een aantal essentiële accessoires om het meeste uit je Samsung Gear VR te halen. Hier zijn een paar aanbevelingen om u op weg te helpen.

Gamepad

 

Niet elk spel voor de Gear VR heeft een gamepad nodig, maar de meeste van de beste games zijn beter gemaakt omdat je de pad aan de zijkant van je headset niet hoeft aan te raken. Verbeter uw spelervaring op de Gear VR met wat wij de beste gamepad voor deze headset noemen.

 

SteelSeries Stratus XL Bluetooth-controller

 

SteelSeries staat bekend om het produceren van kwaliteitscontrollers. De Stratus XL is qua grootte vergelijkbaar met een Xbox One-controller met analoge sticks die op dezelfde manier zijn uitgelegd als Sony’s DualShock-controllers.

 

Een geweldig compromis

 

Het is een geweldig compromis tussen de twee toonaangevende spelstandaards voor consoles en zal onmiddellijk vertrouwd aanvoelen zodra u het begint te gebruiken. Deze Bluetooth-controller is compatibel met Android-apparaten en Windows 10. De kosten voor deze controller liggen ongeveer rond de €40.

 

Xbox One-controller

 

De Stratus XL kan de kroon behalen met de titel: de beste controller voor gebruik met de Gear VR, maar de meeste mensen hebben al een degelijke controller in huis, wat betekent dat je geen andere controller hoeft te kopen.

 

De Xbox One-controller werkt met de Gear VR en heeft een comfortabele pasvorm in de hand. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat u de Bluetooth-compatibele versie gebruikt, omdat oudere Xbox One-controllers en de Xbox One Elite-controller Bluetooth niet ondersteunen.

 

Hoofdtelefoon

 

Een volledig meeslepende VR-ervaring is alleen mogelijk met de juiste koptelefoon. Of je nu de voorkeur geeft aan het over-het-oor-assortiment of in-ear-oordopjes, we hebben enkele uitstekende opties gekozen die goed samengaan met de Gear VR-headset, zodat je de realiteit kunt blokkeren terwijl je je verdiept in je favoriete VR-games en -toepassingen.

 

Sennheiser HD 598 C

 

Als je op zoek bent naar de beste audio-ervaring met je Gear VR, begin je hier. Dit is een van de beste koptelefoons die je kunt krijgen voor minder dan €150. De meegeleverde kabel is kort genoeg, normaal een nadeel maar door deze aanpassing kun je de kabel aansluiten op je Gear VR zonder je zorgen te maken dat je in de knoop raakt.

 

Deze hoofdtelefoon is niet ontworpen om de rest van de wereld buiten te houden, dus er is hier geen actieve ruisonderdrukking te vinden, maar u krijgt kwaliteitsaudio van een koptelefoon die comfortabel genoeg is om gedurende langere tijd te dragen.

 

In-ear hoofdtelefoons

 

Als u op zoek bent naar eenvoudige, ongecompliceerde in-ear hoofdtelefoons, heeft Panasonic alles wat u nodig hebt. Het zijn vrij eenvoudige in-ear hoofdtelefoons, waaronder een microfoon en een pauze / afspeelknop ingebouwd in de hoofdkabel, maar ze leveren geweldig geluid comfortabel voor een geweldige prijs.

 

Met drie verschillende pad-maten beschikbaar, zou je de juiste pasvorm voor je oren moeten kunnen vinden, en zouden ze moeten blijven zitten terwijl je je Gear VR beweegt.

 

Microfiberdoeken

 

Een ander onderwerp dat de VR-ervaring met je Samsung Gear VR kan verpesten , is stof of vlekken op je apparaat of de VR-Bril lenzen. Om dat probleem te voorkomen, is het een goed idee om wat microvezeldoekjes te hebben om de lenzen een goede (maar zachte) reiniging te geven. Lees hier wat tips over de GEAR VR.

 

Handige & leuke Video’s

Samsung Odyssey Headset Review

Samsung Odyssey Mixed Reality headset De Samsung Odyssey Mixed Reality headset is een van de nieuwe pareltjes in de virtual reality wereld. Bij deze virtual reality bril/headset kun je zelfs spreken van een Mixed Reality bril.De VR-bril van Samsung Deze brillen hebben...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld