Real Time Web Analytics

De Gear VR van Samsung VR productlijn neem je mee naar allerlei plaatsen, laat je spelletjes spelen en bekijkt zelfs je favoriete films vanuit VR. Nadat je er een beetje mee hebt gespeeld, wil je zeker weten dat je je headset schoonhoudt. Dit is dubbel waar als u van plan bent uw Gear VR met vrienden te delen; niemand wil tenslotte een vuile headset opzetten. Gelukkig is het schoonmaken van je Gear VR een fluitje van een cent en duurt het niet langer dan een paar minuten per keer. We hebben de details voor u hier!

Hoe je je Samsung Gear VR schoonmaakt

De lenzen zijn een integraal onderdeel van het gebruik van VR, dus ervoor zorgen dat ze schoon en vrij van vuil zijn, is essentieel. Het is makkelijker dan je denkt – vooral als je harige huisdieren in huis hebt – om te eindigen met stukjes stof die zich rond de lenzen bevinden. Lees hier nog een aantal handige tips over je GEAR VR.

Stof kan irriteren en problemen veroorzaken

Dit kan niet alleen problemen veroorzaken tijdens het spelen, maar stof kan ook je ogen irriteren en problemen veroorzaken. De beste methode om de lenzen schoon te maken en ze tijdens het proces niet te beschadigen, is om door te gaan en perslucht te gebruiken, gevolgd door een microvezeldoek.

Houd een blikje perslucht op een paar centimeter afstand van de lenzen van je headset en spuit het in korte en gecontroleerde bursts. Dit zou alle maar de meest koppige stukjes stof moeten losweken. Als er nog steeds iets vastzit op of rond de lenzen, kunt u een microvezeldoek gebruiken om het voorzichtig af te vegen en los te maken. Als u dit doet, zorgt u ervoor dat er niets per ongeluk in uw ogen komt en dat uw lenzen mooi en helder zijn als u klaar bent om te spelen.

Hoe reinig ik het gezichtspad?

Het gezichtspad reinigen Het zachte, katoenen gezichtsveld in je headset is waar het meeste vuil, ziektekiemen, zweet en meer zich allemaal verbergen. Hoewel dit het gebied is waar u zich zorgen over moet maken, zijn er twee basismanieren om dit te doen. U kunt investeren in een sanitair masker voor het delen van uw Gear VR met vrienden voor een fris gevoel elke keer weer.

Alle modellen kunnen op dezelfde manier worden gereinigd

Natuurlijk komt de facepad eigenlijk rechtstreeks uit de headset, omdat hij alleen met klittenband is bevestigd. Afhankelijk van het model Gear VR dat je hebt, hebben de facepads verschillende formaten, maar ze kunnen allemaal op dezelfde manier worden gereinigd. Verwijder voorzichtig het gezichtspad van het velcro waarmee het aan de headset is bevestigd.

Veeg het grondig af met een antibacterieel doekje en laat het vervolgens drogen. Zodra de facepad is opgedroogd, kunt u deze opnieuw aan de binnenkant van de headset bevestigen en kunt u beginnen!

De headset zelf schoonmaken

Je Gear VR is een hard plastic omhulsel, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt vegen. Als het alleen maar stof in de weg zit, kunt u een microvezeldoek gebruiken om het uit de weg te ruimen, maar het is volkomen veilig om een antibacterieel doekje te gebruiken om het oppervlak van uw headset te reinigen.

Vermijd alles aan de binnenkant van uw headset, want u wilt geen vocht in de buurt van de lenzen of poorten aan de binnenkant van uw Gear VR-Bril. Het enige dat u hoeft te doen, is uw koptelefoon schoonvegen om hem schoon te maken. Zorg er wel voor dat je je headset goed laat drogen voordat je besluit hem daarna te gebruiken.

Uw controller schoonmaken

Voor het grootste deel zal je Gear VR-controller geen stof vangen op dezelfde manier als je headset dat doet. Het zal echter beslist van tijd tot tijd enige reiniging vereisen. Alles wat nodig is, wordt in de meeste gevallen met een microvezeldoekje afgeveegd.

Als er iets op de controller is gemorst of er iets klefzamer is, dan moet je het wegvegen met een antibacteriële doek. Zorg ervoor dat de controller is uitgeschakeld voordat u dit doet. Wil je een andere VR Bril kopen? Klik dan op de link.

Handige & leuke Video’s

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld
<Real Time Web Analytics !-- End TradeTracker SuperTag Code -->