Een schuimkussen voor de HTC VIVE, is dat handig?

Een potje met de HTC Vive neemt veel zweet met zich mee, bij het uitlenen van de set kun je hem nog wel is smerig terug krijgen. Het is belangrijk na te denken over de hygiëne, u moet hierbij denken aan microfiber doeken voor stof en nieuwe schuimkussens voor andermans zweet. Voor meer informatie, druk snel op lees meer.

Wat te doen als je de schuimkussen van de HTC Vive wil vervangen?

Het schuimkussen op je HTC Vive is best comfortabel, maar dat betekent niet dat je niet kunt kiezen voor een betere optie. Als je veel zweet, zijn er waterdichte opties, en als je veel films bekijkt, kun je iets zachts en comfortabels kiezen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak. Wil je nog een HTC Vive Kopen? Lees dan snel de review.

Hier zijn de beste schuimkussen-vervangers voor je HTC Vive. De VR Cover sport is handig te gebruiken om volledige vervanging voor het schuim op uw Vive mogelijk te maken, gelukkig glijdt deze sportoptie van de VR Cover eenvoudig over het bestaande schuim voor een geweldige waterdichte oplossing.

De Foamkussen zijn gemaakt van leerachtig materiaal dat niet nat wordt als de actie intens wordt en je kunt zweet gewoon wegvegen met antibacteriële doekjes als je klaar bent. Dit is geweldig als je de Vive deelt met vrienden of als je graag actie wil ondernemen. Eindelijk kun je proberen Holopoint te spelen zonder zweterig te worden.

Lunies wegwerp facecovers om te hergebruiken.

Als het delen van je Vive met andere mensen je de kriebels geeft, zouden deze wegwerpbare facecovers van Lunies bij jouw moeten passen. Voordat u de Vive overhandigt, plakt u er een van deze op het schuim en hoeft u zich geen zorgen te maken over zweet en olie. Als je klaar bent, trek je de facecover er gewoon af en gooi je het weg – geen antibacteriële doekjes, en nog veel belangrijker geen bacteriën die je deelt met andere medespelers.

HTC Vive comfortschuim is erg handig als je veel speelt

Degenen van jullie die graag achterover leunen en ontspannen met een film in je Vive begrijpen hoe comfort hier veel belangrijker is dan bij gamen – het normale Vive-schuim kan vervelend worden als je niet gefocust bent op een spel. Deze zachte katoenen hoes is de oplossing.

Het past nauwsluitend over het standaardschuim en de twee lagen zacht katoen zullen uw huid niet irriteren. Deze hoezen zijn volledig wasbaar, plus je krijgt een tweepack voor 30 euro, wat betekent dat je er een kunt wassen en laten drogen terwijl je de andere gebruikt. Leestip: Bekijk hier de allerbeste RPG games voor de HTC VIVE of bekijk de beste HTC Vive games van dit moment.

Traagschuim 6 mm vervanging

Als je andere schuimvervangers hebt geprobeerd en het gevoel hebt dat ze te dik zijn, is je gezichtsveld verminderd, hoe verder je gezicht van de lenzen komt dan zijn deze vervangingen voor traagschuim misschien iets voor jou. Deze schuimvervangers zijn een derde van de dikte van andere hoezen, maar het traagschuim houdt de Vive comfortabel tegen je gezicht.

De pads vervangen het stock foam van de HTC Vive volledig, zo kun je de VR-Bril goed schoon houden. Ze hebben een PU-lederen coating die gemakkelijk met doekjes kan worden schoongeveegd om ze vuilvrij te houden. Als je meer wilt zien in je Vive, probeer dan deze 6 mm-vervangingen.

Handige & leuke Video’s

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld