VR Bril kopen? Hoe zit dat dan precies?

Een VR Bril kopen? Stel je voor: je bezoekt een concert van Eminem, je vecht mee in een oorlog zonder risico op sterven, je ontdekt steden waar je nog nooit geweest bent, maar toch altijd al eens een bezoekje wilde aan brengen, je vliegt als een volleerde piloot over de zeven wereldzeeën,… En dat allemaal zonder je huis uit te moeten! Hoe dat kan, vraag je je af? Maak kennis met de VR Bril en al zijn mogelijkheden!

Wat is een virtual reality bril, moet ik een VR Bril kopen?

Voor vele van de VR Brillen die te koop worden aangeboden, heb je enkel je smartphone nodig. Door middel van gedownloade VR-apps kijk je door de bril naar het scherm van je smartphone. Andere brillen kun je dan weer aansluiten op je PC, je laptop of spelcomputer. Een van de top VR brillen die je op de PC aansluit is bijvoorbeeld de Oculus Rift of HTC Vive.

Stap in een andere dimensie met je eigen VR bril kopen

Het principe is steeds hetzelfde: sluit de bril aan op het daarvoor bestemde device en stap binnen in een andere dimensie! Je beleeft avonturen zonder dat je daarvoor de deur uit moet. Het binnenstappen in een nieuwe werkelijkheid mag je gerust letterlijk nemen.

Zodra je de bril op hebt, kun je voor je, achter je, links van je, rechts van je, boven je en onder je kijken. Nergens is dan nog iets te bespeuren van de kamer waar je je pas geleden in bevond. Vanaf dat moment ben je namelijk omringd door een nieuwe wereld, een nieuwe dimensie, een nieuwe virtuele werkelijkheid (virtual reality).

Waarvoor kan je een Virtual Reality Bril gebruiken?

Je hebt het wellicht al gemerkt aan voorgaande beschrijving van wat een virtuele werkelijkheidsbril precies is: Virtual Reality Brillen kun je voor heel uiteenlopende doeleinden gebruiken. Eerst en vooral wordt de game-ervaring naar een hoger niveau getild. Ondertussen zijn er al heel wat games ontwikkeld speciaal om te spelen met VR toestel en controller.

Deze games bieden je de mogelijkheid om in het spel te stappen en zelf een personage te worden in het verhaal. Daarnaast kun je met daartoe voorziene apps steden bezoeken die je altijd al eens wilde bezoeken of concerten bekijken van artiesten waarvan je nooit de kans hebt om ze te zien.

VR Bril kopen voor 360 graden ervaringen

Bovendien betekent dit soort bril de toekomst van de cinema! Ondertussen zijn er al enkele kortfilms gedraaid met 360°-camera’s én er zijn er gegarandeerd nog meer in aantocht. Dit biedt je de mogelijkheid om de film vanop de setting zelf te bekijken! Ongelofelijk, niet?!

Een VR Bril kopen?

Voor gamers is deze bril zonder twijfel een absolute must-have. De game-ervaring wordt naar ongekende hoogtes getild dankzij deze bril. Ook voor iedereen die de toekomst wil bijbenen, is een VR Bril kopen een belangrijk punt op het to do-lijstje. Waar je zo’n bril kunt kopen? Zoek niet te ver.

Bij ons is er een ruim gamma beschikbaar van de meest gewilde Virtual Reality Brillen. Wij bieden je de beste kwaliteit. Neem gerust een kijkje in onze vergelijker en vindt de bril die jij wil! Een VR Bril kopen kan best lastig zijn, lees daarom alle reviews en vergelijk de prijzen op onze vergelijkingspagina

Hiervoor dien je rekening te houden met het device dat je wilt gebruiken om de bril te bezigen (zoals smartphone, personal computer of spelcomputer). Alle informatie is hier te vinden. Een VR Bril kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Welk aanbod is er voorhanden?

De brillen kun je onderverdelen in verschillende soorten. Langs de ene kant heb je de passieve brillen. Deze brillen gebruik je in combinatie met je smartphone. Voorbeelden van zo’n brillen in onze webshop zijn de BOBO, de Homido, de Zeiss en de Samsung-brillen. Het gebruik is simpel: Je schuift je smartphone in of voor de bril en je virtual reality-ervaring kan beginnen. Naast de passieve brillen heb je de actieve brillen.

Deze sluit je aan op je computer. De actieve brillen hebben een ingebouwd scherm waarop de virtuele werkelijkheid geprojecteerd wordt, je computer dient dan als ondersteuning.

Merken die wij ter beschikking hebben in onze webshop en die deze soort aanbieden zijn: HTC, LG, Oculus en Shinecon. Binnen al deze zonet genoemde en gerenommeerde merken heb je variaties in brillen naargelang jouw eigen voorkeuren en vereisten.

Zo zijn er brillen met koptelefoon, zonder koptelefoon, brillen waarbij je de afstand tussen ogen en scherm kunt verstellen, compacte brillen, enzoverder… De mogelijkheden zijn eindeloos!

En er is meer!

Een virtuele werkelijkheidsbril is één ding, maar wist je ook dat er heel wat gadgets op de markt zijn om de ervaring nóg beter te maken? Zo zijn er controllers ontworpen speciaal om te gebruiken in combinatie met je bril. Speel je graag games waar vaak in geschoten wordt? Goed nieuws! Er zijn ook al VR guns voorhanden waardoor het lijkt alsof je een echt wapen hanteert!

Voor de liefhebbers is er overigens ook nog de 360°-camera waarmee je, je raadt het al, zelf video’s of foto’s kunt maken om vervolgens te bekijken (of te laten bekijken). Met deze camera zet je de ware werkelijkheid om naar een virtuele werkelijkheid!

De VR Bril is er voor iedereen!

Of het geen probleem is dat je een bril draagt? Nee, absoluut niet! Een virtuele werkelijkheidsbril is zo ontworpen dat je bril er perfect mee onder past! Ook de vorm van je hoofd is geen obstakel.

Zowat elk design kun je groter of kleiner maken zodat hij net zo goed past als een op maat gemaakt pak! Tijdens het beleven van allerlei gebeurtenissen merk je nooit dat er een toestel rond je hoofd hangt!

Kort samengevat is de VR Bril de toekomst van entertainment op alle mogelijke niveaus. Het is jouw taak om een plaatsje te veroveren in die toekomst en wij garanderen jouw ticket daarnaartoe!

Handige Video’s

x Gedeeld