VR en brildragers, is het altijd een ramp om VR te spelen als je een bril hebt?

Niemand wil tijd en geld besteden aan het oppakken en opzetten van een nieuwe VR Bril, om erachter te komen dat hij niet goed lijkt te passen omdat hij of zij een bril draagt.

Of je nu bijziend bent, of ze je helpen te lezen, je bril dragen tijdens een virtual reality ervaring is een groot probleem. Als mede slechtziende gamer weet ik dat het lijkt alsof er dingen zijn die je moet doen om echt van de VR-ervaring te genieten.

Verwijder je bril niet tijdens het spelen met virtual reality

Verwijder, indien mogelijk, je bril niet om VR te spelen. De meeste headsets zijn gebouwd met voldoende ruimte zodat brildragers hun bril gemakkelijk in de VR bril kunnen dragen, met uitzondering van enkele van de minder dure VR-brillen die er zijn.

Minder goede graphics

Als je probeert om zonder bril te spelen, zul je de graphics van het spel niet duidelijk zien, en het kan mogelijk de VR ervaring van de de game veranderen als je speelt. Aangezien je jouw headset aanpast aan hoe wazig het beeld is, zal het niet gebruiken van je bril tijdens het spelen nog veel lastiger maken

Als je nog een beetje redelijk ziet kun je jouw bril afdoen

Het enige voorbehoud van dit is als je zicht niet echt beperkt is. Als je een bril draagt ​​voor een lichte astigmatisme, of als je niet bent verteld, moet je ze altijd dragen, misschien kun je als slechtziende wegkomen door de afstand en IPD op je headset aan te passen.

Nogmaals, niet elke VR-headset biedt deze opties. Voor een optimale kijkervaring, moet je proberen je bril op te houden tijdens het spelen in VR.

Voldoende ruimte tussen de headset en de lens

Wanneer je de headset voor het eerst opzet, zorg er dan voor dat je je bril op hebt, zodat er voldoende ruimte tussen de headset en de lens is. Dit zorgt ervoor dat uw ervaring comfortabel is en dat u deze gemakkelijk kunt aanpassen wanneer u uw ruimte zichtbaar maakt.

Afhankelijk van de headset, kunt u mogelijk de afstand en IPD aanpassen om een ​​goede pasvorm te krijgen, maar wat er in de headset gebeurt, is niet het enige belangrijke.

In tegenstelling tot andere gebruikers hebben degenen onder ons die een bril dragen twee verschillende accessoires tegen onze gezichten gedrukt.

Let op met het aanpassen van de pasvorm van de VR headset

Dit betekent dat u heel voorzichtig moet zijn bij het aanpassen van de pasvorm van de headset, en ervoor moet zorgen dat uw bril stabiel op uw gezicht zit. Als de bril van je neus glijd, kun je bril niet terugzetten met een VR-headset aan.

Evenzo, als uw headset te strak om uw hoofd wordt aangepast, kunt u zichzelf hoofdpijn geven door uw bril tegen de brug van uw neus te drukken. Erg belangrijk om op te letten dus.

Je kijkt eigenlijk door twee lenzen met een bril

Mensen die een bril dragen, kijken eigenlijk door twee paar lenzen wanneer ze in VR spelen. Je moet ervoor zorgen dat je headset goed op je hoofd is geplaatst, en dat je kunt zien wat er in de headset gebeurt, als je bril voortdurend langs je neus glijdt, zul je een slechte ervaring voor de kiezen krijgen tijdens het spelen.

Zorg er voor dat uw bril goed bevestigd is

Wij raden u aan om ervoor te zorgen dat uw bril goed is geplaatst. Wat we bedoelen is dat wanneer je de bril opzet, ze goed blijven zitten.

In VR zul je constant rondkijken en misschien een beetje slingeren, en je zult natuurlijk goed moeten zien om te reageren op wat er om je heen gebeurt.

Zorg dat de lenzen van uw VR Bril schoon zijn

Dit betekent ook dat de lenzen van uw bril mooi en schoon moeten zijn. De eenvoudigste manier om dit te garanderen is door ze snel even schoon te maken voordat je in Virtual Reality set springt.

Nu je jouw headset hebt aangepast met je bril op, en alle instellingen zijn voltooid die je nodig hebt kun je aan de gang gaan en een toffe tijd ervaren!

Je bent klaar om VR als geen ander te spelen, of je nu doet alsof je een baan hebt in Job Simulator of buitenaardse wezens bevecht in games zoals Farpoint of Alien Isolation.

Heb jij problemen gehad met het dragen van je bril tijdens het spelen van VR? Laat het ons weten in de reacties. Wil je weten welke VR Brillen in 2018 helemaal hot zijn? Lees dan hier verder. https://virtual-reality-bril-kopen.nl/vr-bril/

Handige & leuke Video’s

Hoe kun je de Oculus Rift het beste vervoeren

Een Oculus Rift, het is natuurlijk breekbaar De Oculus Rift is natuurlijk geen apparaat waarmee je hardhandig te werk kan gaan. Daarom hebben we een aantal tips hoe je het best je Oculus Rift kunt vervoeren.Het vervoeren van jouw Oculus Rift Wanneer je jouw Oculus...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld