Terwijl telefoongebaseerde VR systeem – Gear VR, Daydream View, Google Cardboard – van nature vrij draagbaar zijn, zijn de pc-systemen en PlayStation VR niet zo gemakkelijk om mee te sjouwen.

Het is leuk om thuis te blijven en naar een virtuele wereld te glippen, maar het is het seizoen van delen! Gebruik dit artikel om eenvoudig je instellingen te verplaatsen en geniet van het ontzag dat je brengt aan vrienden en familie.

Op telefoon gebaseerde VR

Het mooie van de telefoongebaseerde VR-systemen is dat je waarschijnlijk al een telefoon in je zak draagt. Dat betekent dat u, afgezien van een optionele controller die ongetwijfeld ook in een zak kan glijden, met de headset te maken krijgt.

Draagtassen zijn erg handig

Een draagtas is altijd een goed idee, omdat de headset en lenzen geen vuil, vlekken of krassen kunnen verzamelen. Bekijk onze accessoirehandleidingen voor een aantal geweldige case-opties, evenals andere goodies die u mee wilt nemen. Als u op grote afstand reist, wilt u misschien uw VR-headset onderweg gebruiken. In dat geval moet u een paar essentiƫle apps vooraf laden om de tijd te doden.

Het gebruik van VR in een vliegtuig is verrassend plezierig met de juiste apps

De PSVR, met zijn camera, Move controllers, headset en kabels, zijn niet zo gemakkelijk mee te nemen, en dat is zonder rekening te houden met de grootte van de werkelijke PlayStation 4. Het systeem is niet iets dat je eruit kunt halen en gebruiken. Er zijn oplossingen om het naar een vaste locatie te krijgen.

Dit is delicate hardware, dus u wilt altijd zeker weten dat deze is beschermd. Er moet altijd veel vulling en een stofdeksel worden gebruikt en er moet op worden gelet dat deze geen ernstige hobbels veroorzaken. Sommige handige accessoirebedrijven hebben draagtassen ontworpen voor PSVR, waarvan sommige eigenlijk zowel op het VR-systeem als op de console passen. En er zijn nog veel meer geweldige accessoires en games.

Reizen met VR?

Op pc’s gebaseerde VR-systemen zijn gekoppeld aan, nou ja, een pc, maar je hoeft niet vast te zitten rond je zware gaming-apparaat, monitor en randapparatuur. Gaming-laptops hebben een lange weg afgelegd bij het inhalen van tower-pc’s en we hebben enkele bevredigende prestaties bij onze tests gezien. Als u een toekomst voorziet die veel reist met uw VR-installatie, zal een laptop zeker van pas komen. Lees hier hoe je VR kunt gebruiken in het vliegtuig.

Bescherming

Wat het eigenlijke VR-systeem betreft, zul je willen investeren in enige bescherming voor de headset, controllers en externe sensoren (in het geval van de Vive en Rift). Net als de PSVR zijn er enkele geweldige opties als het gaat om het dragen van koffers. Opties voor zowel de Vive en Rift vertalen zich goed naar Windows Mixed Reality. Lees hier waarom Virtual reality zo populair is geworden.

Zodra je op je bestemming aankomt, VR-systeem op sleeptouw, zijn er enkele dingen om in gedachten te houden.

  • De batterij van je laptop is niet genoeg om alles draaiende te houden. Breng je oplaadkabel mee.
  • Doorloop de initiĆ«le installatie in elk nieuw gebied. Grenzen zijn belangrijk en voorkomen dat een tv of controller kapot gaat.
  • Doe geen moeite buitenshuis met VR. Zonlicht zal rotzooien met tracking.
Handige & leuke Video’s

De Magie Achter Virtual Reality

Virtual Reality, de bedrieger van ons brein We zetten een bril op en plots bevinden we ons in een andere wereld. Maar hoe dan? Magie? Nee, om dit te bereiken moet de Virtual Reality bril onze hersenen kunnen bedriegen. In het bijzonder de zintuigen die...

De Zes Reden Waarom Virtual Reality Gewoon Geweldig Is

Het bekende beeld van VR Noem virtual reality en je zal waarschijnlijk een van de twee reacties krijgen: ofwel uiterste enthousiasme en bewustzijn, of iets in de trant van Homer Simpson die "Neeeeerd!" roept. Maar VR verdient meer, veel meer, en dit is waarom. Van een...

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld