De Oculus Rift accessoires, wat is er allemaal?

De Oculus Rift was volgens ons de beste virtual reality bril van 2016 maar hoe zit het eigenlijk met de accessoires? Wat kun je allemaal kopen voor de Oculus Rift. Lees snel verder om er achter te komen wat er allemaal te krijgen is. 

Welke accessoires kun je allemaal gebruiken?

Een van de grootste aspecten van het gebruik van de Oculus Rift is hoe meeslepend de ervaring kan zijn. De keerzijde van die munt mist belangrijke berichten en berichten van vrienden, familie en sociale media terwijl je als het ware in de VR-matrix bent geplugd.

Een goede smartwatch met trillende meldingen is een must als je je meeslepende VR-ervaring wilt balanceren met je echte verantwoordelijkheden en zo niet. Het is ook de snelste manier om de VR-headset op te klappen en de melding te controleren om te zien of deze uw onmiddellijke aandacht vereist of kan wachten tot u klaar bent met uw huidige sessie.

We gaan hier geen specifieke aanbeveling doen, omdat het niet uitmaakt welk merk en model smartwatch je leuk vindt, zolang het je maar op de hoogte stelt van inkomende oproepen, sms-berichten en / of e-mails met prioriteit. Of je nu een Apple Watch, Samsung Gear, Android Wear of zelfs een Fitbit verkiest, je zult in je VR-wereld kunnen duiken zonder iets belangrijks in de echte wereld te missen

Leap Motion-controller

Leap Motion is een geweldig product waarmee je je handen in VR kunt zien. We praten niet alleen over virtuele handen die worden gevolgd door motion control – bijv. Vive-toverstokken of Touch-controllers – maar feitelijk nauwkeurig bewegingsregistratie. Als je in het echte leven een vinger ophoudt, houd je er ook een in de virtuele realiteit.

Je monteert een ontvanger aan de voorkant van je Rift, die vervolgens de beweging van je hand voor je opneemt. Als je Leap Motion eenmaal in actie hebt gezien, is het moeilijk om het uit je hoofd te krijgen – je wilt in staat zijn om je handen zomaar te gebruiken!

Er is niets erger dan mistige of vuile Rift-lenzen. Het belemmert je vermogen om je goed te concentreren op de actie in de headset en eerlijk gezegd, het is gewoon vies. De consumentenversie van de Rift wordt geleverd met een schoonmaakdoekje, maar u wilt waarschijnlijk meer kwaliteitsdoeken kopen als back-up.

De kwaliteit kan hier niet worden onderschat. Een veelgehoorde klacht over de Oculus Rift DK2 was hoe gevoelig de lenzen voor krassen tijdens het reinigen zijn. Om dit te voorkomen, wilt u hoogwaardige doeken gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor het reinigen van gevoelige glasoppervlakken. Deze doeken van SecurOMax hebben een geld-terug-garantie om geen krassen te maken op uw apparaten.

Toegegeven, als ze uiteindelijk voor ze krassen, zal het terugbrengen van je 6 euro nauwelijks de frustratie van de schade verminderen. Daarom moet je er altijd voor zorgen dat je je lenzen op de juiste manier schoonmaakt door zachtjes een cirkelvormige beweging in het midden in te vegen en naar buiten te werken. Raadpleeg onze handleiding over het reinigen van uw Rift voor meer informatie.

Handige & leuke Video’s

Hoe kun je de Oculus Rift het beste vervoeren

Een Oculus Rift, het is natuurlijk breekbaar De Oculus Rift is natuurlijk geen apparaat waarmee je hardhandig te werk kan gaan. Daarom hebben we een aantal tips hoe je het best je Oculus Rift kunt vervoeren.Het vervoeren van jouw Oculus Rift Wanneer je jouw Oculus...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Beste Virtual Reality aanbieders

x Gedeeld