Welke games kun je als eerste gaan spelen op je VR headset?

Nadat u thuis bent gekomen met uw glanzende nieuwe VR-headset en deze correct hebt ingesteld, staat u voor een zeer serieuze vraag. Wat voor soort spellen moet je downloaden? Er zijn talloze games beschikbaar voor elke headset, maar het vinden van een game om mee aan de slag te gaan kan overweldigend lijken.

Eve: Gunjack

Wanneer veel mensen aan VR denken, denken ze aan de toekomst. En Eve: Gunjack is zeker in de verre toekomst, gelegen op een mijnplatform. Je missie is vrij eenvoudig. Je moet alleen je mijnplatform beschermen tegen de tientallen inkomende piraten die het willen vernietigen.
Je krijgt meteen toegang tot wapens
Je krijgt toegang tot allerlei verschillende wapens en de arcade-stijlniveaus maken het gemakkelijk om meteen naar binnen te springen en aan de slag te gaan. Het betekent ook dat je, als je tien minuten of een uur hebt, wat speeltijd kunt krijgen. Als je eenmaal door de hoofdmissies bent gegaan, zijn er zelfs bonusniveaus … en natuurlijk ga je terug om je eigen scores te verslaan.

Brookhaven experiment

VR is bedoeld om je naar nieuwe plaatsen te brengen en je dingen op een nieuwe en meeslepende manier te laten ervaren. Dus, er zijn natuurlijk angstaanjagende horrorspellen die je in het duister tegen monsters storten, en dat is precies wat het Brookhaven-experiment doet.
Je begint met een handwapen dat je moet schieten op de zombies die naar je schoppen, en echt dingen gaan alleen maar bergafwaarts vanaf daar. Je zult golven van vijanden moeten overleven die alleen maar gemener worden als je meegaat, en proberen uit te zoeken wat de oorzaak is van de wereldschokkende gebeurtenis die je doormaakt, en of je het kunt stoppen of niet.

Sparc the game

Tijdens het spelen van een ontspannen spel op VR waar niemand kan zien dat je het leuk vindt als je wedstrijden toevoegt, begint het echt te verbeteren. Sparc wil de eerste echte vSport zijn, en je zult niet alleen het opnemen tegen andere live spelers, maar ondertussen een serieuze training krijgen.

Je gooit op en neer met energie in deze VR game

Sparc pits jou en een andere speler tegen elkaar terwijl je ballen van energie heen en weer gooit. Je bent in staat om vijandige projectielen te blokkeren om je doelwit te beschermen, maar afhankelijk van hoe hard – en in welke hoek – ze hun energieballen gooien, kunnen dingen een beetje behaard zijn. Er zijn competitieve modi, de mogelijkheid om te spelen in privé-wedstrijden en zelfs uitdagende speltypen voor één speler waarmee je je vaardigheden kunt verbeteren. Je maakt ook een avatar die beweegt als je beweegt en die je op een bepaalde manier kunt aanpassen.

Thumper

Thumper is een game in een categorie die helemaal op zichzelf staat, beschreven als een ritmegevechtsspel. Je bestuurt een zilveren kever die door de ruimte raast om je aartsvijand te verslaan, een gigantische zwevende kop in de ruimte.
Je hebt arcade achtige levels in Thumper
De game is opgesplitst in arcade-achtige levels, wat betekent dat je nooit opnieuw hoeft te beginnen en dat het na een tijdje zeker moeilijk wordt. Met een geweldige soundtrack, uitdagende spelmechanica en prachtige beelden, is er veel om van te houden. Je acties worden gesynchroniseerd met de muziek wanneer je ze correct raakt, en het is gemakkelijk om een ​​uur te spelen en niet echt te realiseren.

Cyberpunk

In een donkere cyberpunk-toekomst ben je een hacker die gevoelige informatie uitpakt door informatiesystemen aan te vallen. Darknet is een leuke, op puzzels gebaseerde game die je in de schoenen van die hacker plaatst, en het is een geweldige tijd.

Elk level heeft een andere moeilijkheidsgraad

Elk niveau heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad, uitbetaling voor succes en tijdslimiet. Zodra je een level start, moet je nodes hacken door puzzels op te lossen en door virussen zoals wormen te gebruiken om knooppunten te hacken. Je moet klein beginnen en dan je weg door het level werken om tot de kern te komen en de informatie die je hebt ingehuurd te extraheren voordat de tijd om is. U wordt betaald en kunt dan zelf upgrades kopen waarmee u sneller kunt werken of met meer geld kunt beginnen. Het is belachelijk leuk en verslavend voor iedereen die van een goed puzzelspel houdt.

x Gedeeld